Humble Introversion Bundle

Cross Platform

Eddig nem írtam a Humble Bundle akciókról, most viszont megteszem.

 

 

Miért is? Azért, mert a mostani akciójuk engem is érint, mi több, már vásároltam is.

Most ugyanis az Introversion játékai vannak a csomagban: Uplink, Darwinia, Multiwinia, Defcon. Az Uplink egy hackerjáték – bár a valódi hackelésre csak picit hasonlít -, a többi valós idejű stratégiai játék. Mindegyik játék cross-platform, azaz Linuxra, Mac-re, Windows-ra is megkapjuk a játékokat, DRM-mentes – amelyekért annyit fizetünk, amennyit akarunk, mi több, beállíthatjuk, hogy az általunk befizetni kívánt összeg milyen arányban oszoljon meg a fejlesztők, a Humble és a jótékonyságra fordítandó célok között. Éppen most az átlagár 4.09 dollár, ha efölött fizetünk be, a csomagban még megkapjuk az Aquaria-t és a Crayon Physics Deluxe-ot is. Van még két Windows-only techdemo is, valamint két játék soundtrackje. Lehetőségünk van arra is, hogy ajándékként vegyük meg a csomagot.

Huble Introversion Bundle

Kicsit az Introversionről, mielőtt valaki lehúzza a játékaikat. A cég Angliában alakult 3 egyetemista részvételével, grafikusuk nincs. Ez a magyarázata a csupa vonalból és egyszerű textúrákból álló játékoknak. Ami viszont nagyon is a cég mellett szól: a játékhangulat. Én az Uplinket és a Defcont próbáltam korábban és bátran állíthatom: hangulatban nagyon jól hozzák azt, amiről a játékok szólnak. Az Uplink sötét képi világa és a háttérzene egyfajta techno-hangulatot áraszt magából, ami nem is csoda, hiszen feladataink szerint idegen rendszerekbe kell betörnünk. A Defcon világa is sötét, de egészen más okból: nehéz lenne világos színekkel érzékeltetni egy atomháború hangulatát. A háttérzajok verhetetlenek: valaki parancsokat osztogat, egy nő valahol a közelünkben szipog és hallhatjuk a távolban becsapódó atomrakéták tompa zaját.
Ha lenne egy grafikusuk, tán többre vihetnék, mint a Blizzard.

Nos, aki kedveli a cég játékait, vagy egyszerűen csak szereti a jó játékokat, annak javaslom a vásárlást. 32 és 64 bites csomagok Linuxra és telepítő Windows-ra, direkt letöltés vagy torrent, Desura és Steam kódok – ezek mind a csomagban vannak. Igazán hardcore arcok még az alapcsomagban lévő 4 játék forráskódjára is szert tehetnek. Már nem sokáig tart az akció, vásárlásra fel!

Purchase

Szólj hozzá

Avatar
QR-kód
qrcode
Archívum
Kategóriák
+GER+ Warriors
+GER+ Clan Urban Terror Community